ღ بانوی زیبایی  ღ.☂

ღ بانوی زیبایی ღ.☂

به آموزشکده هنر و آشپزی خوش آمدید
ღ بانوی زیبایی  ღ.☂

ღ بانوی زیبایی ღ.☂

به آموزشکده هنر و آشپزی خوش آمدید

شیرینی شطرنجی


شیرینی شطرنجی زیبا  



 

 

مواد لازم 

آرد  250 گرم 

کره به دمای محیط رسیده 170 گرم 

پودر قند نرم  80 گرم 

زرده تخم مرغ 1 عدد 

وانیل کمی 

بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

پودر کاکائو 2 تا 3 قاشق غذاخوری 


کره ی نرم شده و  پودر قند را با همزن میزنیم تا رنگش روشن بشه. بعد زرده ی تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و کمی هم میزینم 

سپس ارد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک میکنیم و یکباره به موادمون اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم . زیاد ورز ندید همین که مخلوط شد کافیه.. 

خمیر رو داخل کیسه میزاریم درش رو خوب میبندیم وبرای 2 ساعت داخل یخچال میزاریم 

بعد از استراحت از یخچال درمیاریم کمی ورز میدیم تا نرم بشه 

یا میتونید خمیر رو اول شکل بدید بعد داخل سلیفون بپیچید و داخل یخچال به مدت 2 ساعت استراحت بدید.. به نظر من روش دوم بهتر.. 

بعد خمیر رو به دو قسمت تقسیم میکنیم به یک قسمت حدود 2 تا 3 قاشق پودر کاکائو الک شده میزنیم. و رز میدیم.. 

برای شطرنجی کردن دو روش هست..

روش  اول 


خمیر سفید و کاکائویی رو کمی باز کنید و برش بزنید و کنار هم بچیندید تا حالت شطرنجی پیدا کنه .. 






روش دوم 

یا اینکه از خمیر گلوله هایی بردارید و به شکل استوانه کنید و کنار هم بچینید و حالت شطرنجی بدید.. 




روش سوم 

 خمیر سفید رو به قطر 1 سانت باز میکنیم  اطرافش خط کش بگذارید و ببرید تا صاف بشه... 

خمیر کاکائویی رو هم به همین روش باز کنید.. و خمیر کاکائویی رو روی خمیر سفید بزارید . از وسط برش بزنید میشه دو تکه. یک تکه روبزارید روی خیر قبل . یعنی میشه 4 طبقه ! 



و مستطیل های دراز برش بزنید 



کمی سفیده ی تخم مرغ بزنید به خمیر ها و روی هم بچینید تا  حالت شطرنجی پیدا کنه.. سفیده ی تخم مرغ کار چسب رو میکنه برای همه ی روش ها میتونید  استفاده کنید. 



داخل سلیفون بپیچید و داخل یخچال استراحت بدید 



بعد از استراحت با چاقوی تیز برش بزنید 



داخل سینی فر  کاغذ روغنی بندازید بیسکویت ها روبچینید و در فر از پیش گرم شده با  175  درجه به مدت 12 دقیقه بزارید تا بپزه . 

بعد پخت اجازه بدید سرد بشه و بعد از سینی جدا کنید.. 




میتونید بیسکویت رو بزرگتر بگیرید 




یا اینکه به شکل چشم جغد درست کنید 

خمیر سفید رو لوله کنید 



خمیر کاکائویی رو با وردنه باز کنید . زیر  خمیر و روش کاغذ روغنی بزارید 



خمیر سفید رو  روی همیر کاکائویی بزارید و با استفاده از کاغذ روغنی بپیچید 



برش بزنید 



دوتا از برش ها رو کنار هم بزارید به جای بینی یه بادوم هندی بزارید و بعد داخل فر بپزید 



بعد از پخت با اسمارتیز و  کرم کاکائویی تزیین کنید.. 







نظرات 3 + ارسال نظر
کوثر جمعه 4 دی‌ماه سال 1394 ساعت 12:51 ب.ظ

وای خیلی خوشگله از همه مهمتر به شکلش میخوره خوشمزه ام باشه مرسی باران جوووووووووووونم
اگه میشه اموزش شیرینی رو بذاری که مخصوص ولنتاین باشه و اموزش تزیینشا ممنون میشم

خواهش میکنم عزیزم
حتما عزیزم . سعی میکنم اموزش اونم بزارم

رهگذر شنبه 5 دی‌ماه سال 1394 ساعت 02:46 ق.ظ

سلام
مرسی
واقعا باز هم میگم مطالب وبلاگتون فوق العاده هست.

سلام دوست عزیز
خواهش میکنم.
شما لطف دارید

آرزوووووو یکشنبه 23 اسفند‌ماه سال 1394 ساعت 01:57 ب.ظ

منم میخوام خیلی خوشگلن راستی اسمت بارانه؟

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد